Informații de livrare

Produsele de pe site se livreaza oriunde in Romania, prin curier, in 3-5 zile lucratoare, de la efectuarea comenzii. Trimiterea comenzii va fi confirmata prin email, pentru a urmari exact procesul de livrare.


In cazul in care achizitionati produse in valoare de 299 lei, veti beneficia de transport gratuit.


 www.ramonabadescuexclusive.ro garanteaza inlocuirea si/sau acceptarea returului produselor ce vor fi considerate neconforme cu descrierea de pe site sau cu asteptarile clientului termen de 14 de zile de la livrarea acestora. Nu suntem responsabili pentru nelivrarea la timp a produselor, daca acest lucru tine de firma de curierat prin care au fost trimise. Orice reclamatie va fi adusa la cunostinta www.ramonabadescuexclusive.ro in maximum 24 de ore de la receptionarea produselor, urmand ca aceasta sa fie solutionata! 

Cheltuielile de transport pentru returul produselor cu vicii de fabricatie reale sunt suportate de catre www.ramonabadescuexclusive.ro

Cheltuilelile de transport pentru returnarea produselor conforme sunt suportate de catre client. 

In cazul in care se inlocuieste un produs, cheltuielile de transport tur-retur sunt suportate de catre client.


Stocurile de produse afisate pe site pot sa difere in anumite situatii de stocurile reale, de aceea confirmarea produselor si/sau a comenzilor va fi facuta telefonic sau prin e-mail.


In cazul in care produsul comandat nu corespunde prezentarii de pe site-ul nostru sau prezinta defecte de fabricatie, puteti solicita inlocuirea acestuia sau returnarea contravalorii lui in termen de 14 zile din momentul in care l-ati primit.


Transferul banilor de pe produsele returnate se va efectua imediat dupa ce s-a primit si verificat produsul.